Foredrag om livet med sclerose

 

Med Bernhard Nordentoft og hustru Rikke

 

Onsdag den 23. november 2022
Østervang 2, 4000 Roskilde

Kl. 18.30 til 20.30

 

 

En personlig beretning om at leve i 30 år med den kroniske sygdom multipel sclerose. Det erne modig, humoristisk og åbenhjertig fortælling uden filter. - Om at bevare livslæden, selvom sygdommen langsomt tager magt over kroppen.

Fortællingen er bygget kronologisk op fra 1990, hvor Bernhard Nordentoft som 24-årig får sin diagnose, og frem til 2021. Bernhard skriver ærligt og ligefremt om chokket over diagnosen, trangen til at holde fast i et normalt liv, følelsen af afmagt og de udfordringer, han oplever i forhold til bl.a. sex og arbejde. Men fortællingen handler også om erkendelse og accept af de nye livsvilkår med en sygdom, der forandrer hans krop og liv.

Bernhard Nordentoft har et fleksjob i udenrigsministeret, hvor han arbjeder med IT. Har siidet i kørestol siden 2005. Er gift med Rikke siden 2000 og er far til to store børn. Bernhard har skrevet flere indlæg og holdt foredrag om sin sygdom.

Pris 60,-

Tilmelding til Iben: 51 55 71 51

Deltagelse ved dette foredrag giver mulighed for at prøve vores Alter G maskine (gå/løbebånd med mulighed for at blive vægtaflastet med op til 80 %)

Google evt: Alter G.

David Rasmussen & Iben Nybjerg har klinik i Roskilde med ydernummer og modtager patienter fra hele landet til bl.a. kostvejledning.